Dia Mundial de l’Alimentació 2013


faoAvui, 16 d’octubre, és el Dia Mundial de l’Alimentació.

Aquesta és la data que Organizació de les Nacions Unides per l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) va fixar i que cada any des de 1979 vol servir de punt de reflexió dels problemes i les solucions de la lluita contra la fam al món.

El tema d’aquest any és Sistemes alimentaris sostenibles per a la seguretat alimentària i la nutrició, a través del qual  es plantejaran qüestions com  si és possible arribar a un sistema alimentari sostenible en la situació actual, quins canvis ha d’haver per fer-lo possible i com ha de ser.

El disseny del cartell d’aquest any és obra de l’artista austríac Friedensreich Hundertwasser (1928-2000), que evoca la reconciliació de l’ésser humà amb la naturalesa a través de colors vius i formes orgàniques.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.