Campus Virtual


Campus Històric
Avís important per tots els professors. El proper dia 2 de desembre de 2013 es procedirà al tancament definitiu del Campus històric (curs 11/12) i del Campus de Formació antic. Si necessiteu descarregar continguts que tingueu allotjats en algun d’aquests dos entorns, disposeu d’un mes per fer-ho. A partir de la data de tancament no serà possible de cap manera recuperar cap material que es trobés allà.

Si teniu cap dubte o problema, us podeu posar en contacte amb el Punt de Suport a la Docència, tant al CRAI Biblioteca de Farmàcia com al CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera. O a través del formulari que trobareu a la pàgina del Suport a la Docència.

Campus Formació

Aquesta entrada ha esta publicada en Avisos, Campus Virtual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.