Exposició de llibres al CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació amb motiu de l’ExpAliments


cartell_expaliments13_blancEl proper dissabte 9 de novembre el Campus de l’Alimentació de Torribera acull una nova edició de l’ExpAliments, la festa de l’alimentació, la nutrició i la salut que cada any des de 2010 es celebra al campus.

En el marc de l’esdeveniment, el CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació ha organitzat una petita exposició de llibres del seu fons, relacionats amb la temàtica de l’edició d’enguany: Gastronomia: ciència i creativitat. El recull vol il·lustrar la vessant artística i científica de la cuina, a través d’obres entre les que destaquen l’enciclopèdia Modernist cuisine i diversos llibres sobre El Bulli, un dels grans referents de la cuina d’avantguarda. La mostra es podrà visitar del 4 al 15 de novembre.

Entre les activitats destacades, a l’ExpAliments hi haurà tallers per a infants i joves, debats i xerrades, concursos… totes elles gratuïtes, que es desenvoluparan al llarg del matí de dissabte, de 10:30 a 14:30h.

Podeu consultar el programa de la jornada al web de l’ExpAliments 13.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Biblioteques, Campus de l'Alimentació de Torribera, Exposicions, Farmàcia i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.