Barcelona acull la 3a edició del Film&Cook


filmcookDel 21 al 24 de novembre tindrà lloc a Barcelona el Film&Cook, un festival  de cinema gastronòmic que arriba ja a la seva 3a edició i que vol convertir-se en un punt de trobada i de referència per als amants del cinema i de l’art culinari.

Durant aquests 4 dies la Sala Aribau Club agafa el relleu del centre de creació Matadero de Madrid, on es va celebrar la primera part del Festival, i acull la projecció de documentals, llargmetratges i curts, a banda de xerrades, col·loquis, tallers o degustacions.

 L’edició d’aquest any presenta una secció competitiva, que premiarà el millor curtmetratge i llargmetratge (documental o ficció). També es premiarà la millor experiència gastronòmica de l’any, guardó que rebran el Celler de Ca Roca i Franc Aleu per El Somni.

Entre els noms destacats d’aquesta edició hi figuren Albert Adrià, Quique Dacosta, Ramón Freixa, Angel León, Andoni Luis Aduriz i David Muñoz, entre d’altres.

Podeu consultar la programació al web del festival.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.