Nou servei per a persones amb necessitats especials


Logo CRAI serveis per a persones amb necessitats especialsEl CRAI de la UB posa en funcionament un conjunt de serveis per a persones amb necessitats especials, amb l’objectiu de facilitar-los l’accés i l’ús personalitzat dels recursos.

Amb la presentació de la targeta acreditativa de la seva discapacitat o la notificació de la resolució d’incapacitat, aquests usuaris disposaran del suport del personal per realitzar consultes i accedir als documents, així com de períodes de préstec més amplis i la possibilitat de reservar portàtils als CRAI Biblioteques.

A més, l’usuari amb discapacitat podrà sol·licitar la personalització de les opcions d’accessibilitat del sistema operatiu d’un dels ordinadors del CRAI Biblioteca on vulgui treballar.

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.