7a Jornada de Recollida de Medicaments


7a Jornada de Recollida de NedicamentsEl proper 8 de febrer tindrà lloc per setena vegada la Jornada de Recollida de Medicaments, sota el lema “Dóna un medicament a qui ho necessita”. Es tracta d’una iniciativa duta a terme per l’ONG Banco Farmacéutico, que desenvolupa la seva activitat a Espanya des de l’any 2007.

L’objectiu de la jornada és recollir medicaments per aquelles persones que els necessiten i que per causa de la seva situació econòmica o social no disposen dels recursos per adquirir-los. A cada farmàcia participant en la jornada se li fa arribar una llista dels medicaments que les entitats assistencials demanen. Els voluntaris s’encarreguen dins les mateixes farmàcies d’informar els ciutadans sobre la iniciativa. Finalment, cada entitat acreditada recull els medicaments a les farmàcies participants.

L’any passat van participar més de 300 farmàcies a tot l’Estat i es van recollir gairebé 17000 medicaments, el que representa un increment de gairebé el 67% respecte de la jornada anterior:

Estadistiques Banc FarmacèuticFont de la taula: http://www.bancofarmaceutico.es/que-fem/

Us animem a participar, ja sigui a través de la vostra farmàcia, ja sigui com a voluntaris o fent un donatiu. I com no, donant medicaments: veieu a quines farmàcies ho podeu fer.

També podeu seguir l’activitat de Banco Farmacéutico a través de les xarxes socials, seguint la seva pàgina a Facebook i el seu Twitter.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Jornades, Medicaments i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.