Novetat bibliogràfica al CRAI-Biblioteca del Campus de l’Alimentació


llibre biblioEl CRAI- Biblioteca del Campus de l‘Alimentació de Torribera ja té a la vostra disposició “Alimentación y Derecho internacional. Normas, Instituciones y procesos”, un llibre que gira entorn el problema de la fam al món i si aquesta és un mal evitable. L’obra n’analitza l’estat de la qüestió i els últims avenços en aquest terreny des de la perspectiva del Dret internacional públic, tot fixant la mirada tant en els progressos esdevinguts en la ciència de l’alimentació, com en les polítiques públiques, elements cabdals a l’hora de tractar aquesta problemàtica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Alimentació, Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera, Farmàcia, Llibres i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.