Dia Mundial contra el Càncer


World Cancer Day Logo http://www.worldcancerday.org/

World Cancer Day Logo http://www.worldcancerday.org/

Avui és el Dia Mundial contra el Càncer. La Unió Internacional contra el Càncer, a través de la web dedicada a aquest dia, continua tenint com a objectiu esvair falses creences o mites respecte a aquesta malaltia. D’aquesta manera es vol assolir l’objectiu número 5 de la Declaració Mundial del Càncer. Per fer-ho, s’han elaborat una sèrie de recursos d’informació on es presenten fets i dades que revoquen aquests mites o creences. Enguany, dins d’aquests recursos podreu trobar una sèrie d’infografies. També podeu seguir la jornada a través de la seva pàgina de Facebook o a través de Twitter, a través del perfil @UICC i seguint els hashtags #WorldCancerDay, #debunkcancermyths, #DiaMundialcontraelCàncer.

L’Institut Català d’Oncologia, també posa a l’abast, tant de pacients com de professionals, tot un seguit de recursos d’informació sobre la malaltia..

Finalment, us deixem amb el recull de recursos d’informació elaborat des del CRAI Biblioteca de Medicina sobre el càncer. I l’ampli fons que podeu trobar sobre el tema als diferents CRAI Biblioteques de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicina, Salut i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.