Wellcome Images


Imatge: captura de pantalla de l'inici del lloc

Imatge: captura de pantalla de l’inici del lloc

La Wellcome Trust posa a l’abast de tothom la Wellcome Images, una de les més grans col·leccions visuals que formen part dels fons de la seva biblioteca, la Wellcome Library’s.

A través del portal Wellcome Images es pot accedir a milers d’imatges relacionades amb la salut i la medicina, tant històriques com contemporànies, a més de a les més de 40000 imatges que conformen la Col·lecció Biomèdica.

Les imatges estan disponibles en baixa i alta resolució. Les còpies en baixa resolució poden ser descarregades i utilitzades per ús personal, acadèmic o d’investigació, sota la llicència Creative Commons de Reconeixement-No Comercial-Sense Obra Derivada (CC BY-NC-ND). Tanmateix, les imatges històriques estan disponibles en alta resolució per a qualsevol ús, sota la llicència Creative Commons Reconeixement (CC BY). I d’altra banda, per accedir a la Col·lecció Biomèdica, cal enregistrar-se.

Podem localitzar les imatges a través del cercador, que ens permet cercar al total de les col·leccions o discriminar per imatges històriques o contemporànies, o navegant per les diferents galeries.

Aquesta entrada s'ha publicat en Webs i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.