Setmana de la Malvasia de Sitges


setmana-de-la-malvasia-de-sitges-19174Avui us parlarem d’un producte molt arrelat a una població catalana: la Malvasia de Sitges. Per promocionar aquesta beguda tan típica del Garraf es celebra la 2a Setmana de la Malvasia, en què 17 establiments oferiran elaboracions culinàries pròpies maridades amb aquesta tradicional beguda.

Al llarg d’aquesta setmana, i fins diumenge 16 de febrer, als bars i restaurants sitgetans s’hi podran degustar plats com les peres dolces amb malvasia, el socarrat de taronja amb caramel de malvasia i escuma de xocolata blanca o la Suzette amb malvasia dolça, i d’altres amb vi Blanc Subur, elaborat 100% amb malvasia de Sitges.

Els establiments que hi participen són fàcilment reconeixibles, ja que llueixen una branca de pi, símbol que tradicionalment indicava que es disposava del nou vi de l’any.

(Font de la notícia: http://www.cuina.cat)

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.