El Campus de l’Alimentació, present a la Fira Alimentària 2014


dialeg1El Campus de l’Alimentació estarà present a la Fira Alimentària 2014, que del 31 de març al 3 d’abril reunirà a Barcelona experts i empreses del món de l’alimentació.

Com a seu del Consell de Gestió de la Red de Campus de Excelencia Internacional (CEIs) Agroalimentarios de la Fundació Triptolemos, el Campus participarà a la presentació de les conclusions del programa “Alimentaria Techtransfer: Diàlegs en el Sistema Alimentari” , que s’ha realitzat a diferents ciutats espanyoles. Segons l’acord de la reunió del Consell de Gestió celebrat al Campus de l’Alimentació de Torribera,  aquests  diàlegs s’han repartit en cinc eixos estratègics prioritzats: Gastronomia i Turisme, i desenvolupament econòmic: Noves oportunitats, Innovació en nous productes i crisi econòmica, Marca, consumidor i xarxes socials, Equilibri entre sostenibilitat, entorn ambiental i producció alimentària i Alimentació i salut: envelliment un repte de futur, amb debats on s’establiran conclusions que es presentaran al públic de l’Alimentària.

Entre els pilars de la fira destaquen 2 activitats: The Alimentaria Hub, un lloc de reunió de la innovació, les noves tendències i la internacionalització, i The Alimentaria experience, un conjunt d’activitats entorn la gastronomia, amb la presència de reconeguts cuiners que oferiran la seva forma d’entendre i de viure la gastronomia.

A l’Alimentaria Hub, a més, destaquen àmbits de gran interès pels professors i estudiants del Campus de l’Alimentació, com “Innoval”, amb les darreres innovacions de les marques, “The Food Factory”, espai d’innovació empresarial on startups tecnològiques alimentàries contactaran amb inversors, “Trends” amb les 10 tendències mundials del sector i la “Guia de la Innovació en el Sector Agroalimentari”.

(Font de la Notícia: Web del Campus de l’Alimentació)

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera, Conferències, Cuina i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.