Seminari de recerca: Anàlisi i avaluació del risc sanitari derivat de la contaminació per dissolvents clorats d’aigües subterrànies


Seminaris de Recerca 2013Demà dimarts 25 de març a les 12.30 h. a l’Aula Magna, s’impartirà el segon Seminari de Recerca que porta per títol Anàlisi i avaluació del risc sanitari derivat de la contaminació per dissolvents clorats d’aigües subterrànies i anirà a càrrec de la Dra. Amparo Cortés de l’Àrea d’Edafologia i Química Agrícola del Departament de Productes Naturals, Biologia Vegetal i Edafologia.

Podeu ampliar la informació sobre els dissolvents clorats en aigües subterrànies consultant el capítol Biological remediation approach involving soils and groundwaters polluted with chlorinated solvents in a Mediterranean context, escrit per la Dra. Cortés juntament amb la Dra. Puigserver, el Dr. Carmona i el Dr. Viladevall del Dept. de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica de la UB, i que podeu consultar a través del Dipòsit Digital de la UB. Aquest capítol forma part del llibre, Recent Advances in Pharmaceutical Sciences, publicat el 2011 i editat pel Dr. Muñoz-Torrero, i que també podeu consultar al Dipòsit Digital. També podeu cercar les publicacions de la Dra. Cortés indexades a Scopus o buscar al catàleg del CRAI els documents indexats amb les matèries “contaminació dels sòls”, “contaminació de l’aigua”, “toxicologia ambiental” i/o “avaluació del risc per a la salut”.

A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu tota la informació referida a les conferències i seminaris de recerca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, Farmàcia, Recerca, Seminaris i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.