Novetats bibliogràfiques a Pinterest


Seguint una petita tradició, volem estrenar-nos a una altra xarxa social en un mes d’abril. En aquesta ocasió es tracta de Pinterest, on hem començat amb dos taulers que us permetran seguir les novetats bibliogràfiques, tant del CRAI Biblioteca de Farmàcia com del CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera.

Els taulers seran acumulatius cada any i cada mes anirem afegint les novetats corresponents. Podreu veure la coberta i una petita descripció bibliogràfica de cada obra, així com el mes en què es va incorporar al nostre fons i les etiquetes amb què podeu seguir-nos o localitzar-nos. Seguint l’enllaç de la imatge podreu veure el registre bibliogràfic complet, des del catàleg del CRAI de la UB. D’aquesta manera sabreu quin és el seu topogràfic, per localitzar-los dins la biblioteca, i quines condicions de préstec tenen.

Per visualitzar els nostres taulers no cal tenir compte a Pinterest. Així mateix els podeu seguir des de la nostra pàgina de Facebook.

novetats_blog

Aquesta entrada s'ha publicat en Adquisicions, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.