Conferència de recerca: Modelatge molecular de reaccions catalítiques amb metalls: entendre per què l’impossible és possible


Seminaris de Recerca 2013Demà dimarts 29 d’abril a les 12.30 h, a l’Aula Magna de la Facultat de Farmàcia, tindrà lloc  la conferència Modelatge molecular de reaccions catalítiques amb metalls: entendre  per què l’impossible és possible organitzada pels Seminaris de Recerca a la Facultat de Farmàcia 2014. La conferència serà a càrrec de Josep Maria Campanera, Isaac Ojea-Jiménez, Igor Larrosa i F. Javier Luque, de l’Àrea de Fisicoquímica de la Facultat

A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu tota la informació referida a les conferències i seminaris de recerca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Conferències, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.