La Unitat d’Estudis i Recerca en Ciència i Cuina col·labora amb el Projecte International Kitchen Campus


Curs_Meridiana3La Unitat d’Estudis i Recerca en Ciència i Cuina del Campus de l’Alimentació de Torribera ha iniciat una col·laboració amb els Salesians Sant Jordi – PES Cruïlla de Ciutat Meridiana, emmarcada dins el Projecte International Kitchen Campus.

Des del 5 de maig i fins el 16 de juny els participants al projecte assistiran a classes realitzades per Pere Planagumà (Restaurant Les Cols d’Olot), Georgina Regàs (Museu de la Confitura de Torrent), Eduard Azuaza (Restaurant Les Voltes de Moià) i Ada Parellada (Restaurant Semproniana), sota la coordinació Xavier Torrado Torrado (Professor i cuiner del Campus de l’Alimentació Torribera) i Pere Castells (Coordinador de la UERCC i de la Unitat UB-Bullipèdia).

L’objectiu de la iniciativa és que un grup de joves del barri de Ciutat Meridiana puguin gaudir de l’entorn universitari que ofereix el Campus, complementant la seva formació d’ajudants de cuina.

Font de la notícia: web del Campus de l’Alimentació

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera, Ciència, Cuina, Docència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.