Segona trobada de “Científics i Cuiners, cara a cara” al Campus de l’Alimentació


2nCientificsicuinersEl proper 19 de maig el Campus de l’Alimentació acollirà la 2a trobada de “Científics i Cuiners, cara a cara”, un espai de diàleg entre el món acadèmic i el gastronòmic coordinat per la Unitat UB-Bullipèdia. En aquesta ocasió els protagonistes seran Antoni Bulbena, director de Docència i Recerca de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc de Salut Mar, i el xocolater Enric Rovira, que dialogaran entorn els estats mentals i la xocolata, abordant temes com l’aspecte social del seu consum, la millora tècnica del producte o l’associació amb el plaer i les emocions.

La trobada, oberta a tothom, és a les 13h a la sala Les Voltes de l’edifici La Masia del Campus. Es prega confirmació d’assistència a Formulari 2n cara a cara.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera, Ciència, Conferències, Cuina, Farmàcia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.