Guia de recursos sobre farmàcia de la National Library of Medicine


Avui us recomanem una font d’informació sobre farmàcia: Drug Information subject guide. És una guia de recursos i enllaços recomanats creada recentment per la US National Library of Medicine (NLM). Aqueta guia forma part de la col·lecció de guies de la NLM (Subject guides on selected topics).  Aquestes guies estan destinades a professionals de la salut, investigadors/es, bibliotecaris/es, alumnat, etc. i es basen en les preguntes més freqüents dels usuaris rebudes per la NLM.

La guia inclou: bases de dades i organitzacions que recullen informació bé per als professionals de la salut, bé per a la ciutadania en general; informació sobre medicaments, suplements dietètics i herbes; estadístiques, reglaments, directoris i bases de dades bibliogràfiques; informació sobre aspectes especialitzats com efectes adversos, toxicologia…;  recursos d’informació adreçats a audiències particulars (consumidors, personal d’infermeria, etc.); recursos sobre temes concrets com el càncer, l’analgèsia, etc.

De manera complementària, podeu consultar el tríptic elaborat pel CRAI Recursos específics per a Farmàcia, recentment actualitzat.

Totes dues guies poden ser un bon punt de partida per començar a localitzar informació especialitzada. Esperem que us siguin d’utilitat!

NLMDrugInformationGuide

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Recursos electrònics, Salut, Webs i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.