“ElBullifoundation. Exposició pública. Un projecte per compartir”, al Palau Robert


ferranadriaEl Palau Robert acull fins el 27 de juliol l’exposició “ElBullifoundation. Exposició pública. Un projecte per compartir”, una mostra que aborda la transformació del mític restaurant elBulli en el projecte d’elBullifoundation, liderat per Ferran Adrià i el seu equip.

L’exposició està estructurada en 3 parts: elBulli1846, que presenta el projecte arquitectònic amb una gran maqueta de 5 metres de longitud, elBulliDNA, que mostra l’equip de treball que desenvoluparà la creativitat, i la Bullipèdia, l’enciclopèdia web de la gastronomia i la cuina occidentals, que compta amb la important participació de la Universitat de Barcelona i el Campus de l’Alimentació de Torribera, a través de la unitat UB-Bullipèdia.

L’acte d’inauguració va tenir lloc el passat dilluns 2 de juny, amb la presència del mateix xef Ferran Adrià, doctor honoris causa per la UB, i del President de la Generalitat, Artur Mas.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera, Cuina, Exposicions i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.