Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell 2014


Cartell_Dia_Europeu_Cancer_PellUn any més es celebra el Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell 2014. Aquest esdeveniment té com a objectiu sensibilitzar la societat pel que fa a la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç del càncer de pell. Més del 80% dels casos de càncer de pell es podrien prevenir evitant una exposició intensa al sol i les cremades cutànies, especialment durant la infància i l’adolescència.
El Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell també pretén conscienciar la ciutadania que qualsevol persona pot patir aquesta malaltia encara que no tingui cap factor de risc.
La campanya Euromelanoma, una iniciativa de l’Associació Europea d’Oncologia Dermatològica que va començar a Bèlgica l’any 1999, destaca la importància de l’autoexploració per a la detecció precoç del càncer de pell i explica quins són els passos que cal seguir per fer-la.

Al catàleg del web del CRAI trobareu informació sobre el càncer de pell , cercant per matèria “càncer de pell” i “malalties de la pell“.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Salut i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.