Coneixement obert: llicències obertes


En l’àmbit acadèmic, cada vegada és més present l’ús de llicències obertes com alternativa al copyright tradicional: tesis doctorals, revistes científiques (PLOS, BioMed Central… entre molts altres editors), material docent, material de divulgació, etc.

Avui, volem recomanar-vos el vídeo Coneixement obert: llicències obertes. Serà útil per aquells de vosaltres que vulgueu clarificar què són i com s’utilitzen les llicències Creative Commons, el copyleft, el copyright, etc.

Llicències obertes

Trobareu més material relacionat amb l’accés obert i els drets d’autor a:

Aquesta entrada s'ha publicat en Videos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Coneixement obert: llicències obertes

  1. Molt interessant el tema, realment avui en dia a crescut molt l’ús d’aquest tipus de llicències sobretot en l’àmbit programari

Els comentaris estan tancats.