XVI Reunión de la Sociedad Española de Nutrición


xvi-reunion-sociedad-555Del 3 al 5 de juliol Pamplona acull la XVI Reunión de la Sociedad Española de Nutrición (SEÑ).

Sota el lema “Alimentación y ejercicio: binomio saludable vital”, l’edició d’aquest any posarà èmfasi en les interaccions de l’activitat física i la nutrició per a un entorn saludable i sostenible, en unes jornades que combinen la vessant científica amb la lúdica, a través de conferències, tallers i projeccions, entre d’altres.

En el marc de l’esdeveniment també s’hi inclouen les 8as Jornadas de Actualización en Nutrición de la Universidad de Navarra, així com les II Jornadas de Jóvenes Investigadores en Nutrición, del 2 al 3 de juliol.

Podeu consultar la programació i ampliar la informació al web del SEÑ.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, Jornades, Nutrició i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.