Creació dels cursos 14/15 al Campus Virtual de la UB


A partir d’avui ja es poden crear els cursos per l’any acadèmic 14/15 al Campus Virtual de la UB. Com sempre, s’ha de fer a través de l’eina de Creació de cursos, que es troba dins del bloc UB Administració i que trobareu a la vostra pàgina inicial.

Creació cursos 14/15
En aquest tutorial podeu veure el procés per fer-ho:

Per qualsevol dubte o problema, us podeu adreçar als Punts de Suport a la Docència, als CRAI Biblioteques, o fer servir el formulari del Servei d’Atenció als Usuaris (S@U), que també trobareu a la pàgina inicial del Campus Virtual:

S@U

Aquesta entrada ha esta publicada en Avisos, Campus Virtual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Creació dels cursos 14/15 al Campus Virtual de la UB

Els comentaris estan tancats.