S’obre el termini de preinscripció de la segona edició del Màster en Nutrició a l’Activitat Física i l’Esport


nutricional_coachingDes del passat 21 de juliol i fins el 15 de setembre està oberta la preinscripció a la segona edició del Màster en Nutrició a l’Activitat Física i l’Esport que es cursa al Campus de l’Alimentació de Torribera.

El Màster consta d’un mòdul inicial de complements de formació amb una introducció a les ciències de l’esport i de nutrició i dietètica aplicada i d’un altre amb 7 matèries que van des de la bioquímica, la psicologia o el coaching fins el dopatge o la nutrició en casos especials, tots ells aplicats a l’esport i la nutrició. La part presencial es complementa amb el pràcticum i el treball fi de màster. L’inici del curs, que consta de 60 ECTS, està previst pel proper 16 d’octubre.

Podeu obtenir més informació al web del Campus de l’Alimentació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Campus de l'Alimentació de Torribera, Docència, Notícies, Nutrició. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.