S’inaugura la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet, especialitzada en cuines del món


image_galleryEl proper dijous 11 de setembre a les 13:30h el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, inauguraran la biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet.

Es tracta d’una biblioteca especialitzada en cuines del món, que disposarà una cuina per fer-hi demostracions, complementada amb tallers, clubs de lectura i xerrades sobre gastronomia. El projecte es coordinarà amb el Campus de l’Alimentació de Torribera, a través, entre d’altres, de la Unitat UB-Bullipèdia i comptarà amb 1769m2 d’espai i uns 500 volums de fons documental específic en l’àmbit gastronòmic.

La biblioteca, que forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, disposarà d’uns 24.200 documents i estarà oberta al públic 40 hores setmanals.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Biblioteques, Campus de l'Alimentació de Torribera, Cuina i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.