Seminari de recerca: Ultraestructura de l’espermatozou en el Cestodes Cyclophyllidea


Seminaris de Recerca 2014Demà dimarts 14 d’octubre a les 12:30 h, a l’aula magna, tindrà lloc  la conferència Ultraestructura de l’espermatozou en el Cestodes Cyclophyllidea a càrrec del Dr. Jordi Miquel Colomé de l’àrea de parasitologia del del Dept. de Microbiologia i Parasitologia Sanitàries.

Trobareu més informació d’aquesta temàtica buscant al catàleg del CRAI les matèries  “Cestodes”, “Espermatozoides” i/o “Ultraestructura (Biologia)”. Hi trobareu la tesi defensada el 2011 del Dr. Adji Mama Marigo i dirigida pel Dr. Miquel Etude ultrastructurale de la spermiogenèse et du spermatozoïde chez les cestodes: apports en taxonomie et phylogénie i que es pot consultar a través del TDX (Tesis Doctorals en Xarxa). També podeu localitzar els articles del Dr. Miquel indexats a la base de dades Scopus i accedir a les revistes del CRAI.

A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu tota la informació referida a les conferències i seminaris de recerca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Recerca, Seminaris i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.