Dia Mundial de l’Alimentació 2014


1ES_WFD_Banner_02El proper dijous 16 d’octubre és el Dia Mundial de l’Alimentació. Organitzat per la FAO, el tema central d’aquest any és l’agricultura familiar. Amb el lema “Alimentar el món, cuidar el planeta”, l’objectiu d’aquesta edició és reflexionar i promoure la tasca dels petits agricultors, que juguen un paper molt important en l’eradicació de la fam i la pobresa, la seguretat alimentària i les millores en la nutrició, així com la protecció del medi ambient i el desenvolupament sostenible.

En aquest sentit l’Assemblea General de la ONU ha proclamat 2014 com a “Any internacional de l’Agricultura Familiar”, reconeixent d’aquesta manera la importància d’aquest tipus d’agricultura en la seguretat alimentària mundial.

Si us interessa la temàtica, podeu trobar bibliografia de Seguretat alimentària i d’Agricultura familiar al CRAI de la UB.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.