Seminari de recerca: Suplements de plasma animal en l’alleujament de malalties inflamatòries


Seminaris de Recerca 2014Demà dimarts 28 d’octubre a les 12:30 h, a l’Aula Magna, tindrà lloc  la conferència Suplements de plasma animal en l’alleujament de malalties inflamatòries  a  càrrec de la Dra. Anna Pérez-Bosque del Departament de Fisiologia. La Dra. Pérez-Bosque duu a terme la seva recerca en el grup de Fisiologia i Nutrició Experimental (SGR2009-00471), i dintre d’aquest, en el grup de Fisiologia Digestiva i Adaptacions Nutricionals.

També podeu articles de la Dra. Pérez-Bosque indexats a la base de dades Scopus i que han estat publicats per revistes com American journal of physiology. Cell physiologyThe British journal of nutritionThe Journal of nutrition, etc. totes elles subscrites pel CRAI. Al catàleg del CRAI també trobareu referenciades la seva tesi i diverses tesis que ha codirigit en els darrers anys. També podeu trobar informació relacionada cercant al Catàleg del CRAI per les matèries “inflamació“, “plasma sanguini” o “suplements nutritius“, entre altres.

A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu tota la informació referida a les conferències i seminaris de recerca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, Farmàcia, Recerca i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.