El fons de pel·lícules del CRAI Biblioteca de Torribera


Pel·lícules DVDEl CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera compta amb un fons de 45 pel·lícules en DVD. Aquest fons està format majoritàriament per obres de ficció però on els aliments, la cuina o la gastronomia són un element important, quan no, el fil conductor de la història.

A banda de les obres de ficció, aquesta col·lecció també inclou alguns documentals, com ara el més recentment adquirit Entre les Bras: Michel Bras, la herencia de la cocinaCooking in progress, documental sobre El Bulli o Super size me.

Tots els DVD es poden endur en préstec, amb una durada de 5 dies, i demanar-los perquè us els portin al vostre CRAI Biblioteca si us trobeu en una localització diferent de Torribera.

En els propers mesos continuarem ampliant aquest fons. Podeu fer-nos suggeriments d’adquisicions de pel·lícules.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.