El Film&Cook arriba a Barcelona


filmcookEl proper cap de setmana Barcelona acull el Film & Cook, un festival de cinema gastronòmic a cavall de Madrid i Barcelona que vol ser un referent cultural a nivell estatal, abordant la relació entre l’art culinari i l’audiovisual.

Amb l’objectiu de descobrir i experimentar amb aquests dos mons el festival inclou documentals, llargmetratges i curtmetratges de temàtica gastronòmica, que s’alternen amb xerrades, col·loquis, tallers i degustacions on el públic pot participar-hi. Les primeres sessions van tenir lloc a Madrid el 8 de novembre, però ara arriben a Barcelona, amb la projecció aquest cap de setmana al cinema Aribau Club de pel·lícules i activitats que podeu consultar a la Programació.

El país convidat de l’edició d’enguany és Mèxic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Conferències i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.