La Marató de TV3: malalties del cor


Aquest proper diumenge TV3 celebra una edició més de La Marató, enguany dedicada a les malalties del cor. Les malalties cardiovasculars són una de les principals causes de mortalitat, juntament amb el càncer, a tot el món. A l’estat espanyol representen una quarta part de les defuncions. Afecten tant homes com dones i a tots els grups d’edat. Tot i els grans avenços fets, sobretot en l’àmbit de la cirurgia per tractar-les, la recerca continua sent crucial perquè la recerca salva vides. Volem amb aquesta entrada animar-vos a participar en aquesta edició, que serà ja la vint-i-tresena.

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicina, Recerca i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.