Premi Reaxys 2015


Reaxys PhD Prize 2015Avui tot just resta un mes per presentar els treballs al Premi Reaxys per Doctors 2015, que premia els millors treballs de recerca de l’àmbit de la química. Els poden presentar els estudiants que es trobin actualment fent la seva tesi doctoral o aquells que l’hagin llegida després de l’1 de gener de 2014.

Es seleccionaran un total de 45 finalistes que passaran a formar part del Reaxys Prize Club i tindran l’oportunitat de participar al Reaxys Inspiring Chemistry Symposium, a més a més d’aconseguir un accés personal a les bases de dades Reaxys i Reaxys Medicinal Chemistry. D’entre els finalistes es triaran 3 guanyadors que a més a més rebran un premi de 2000 dòlars cadascun i podran presentar la seva recerca a l’esmentat simposi.

Alguns dels criteris per seleccionar els treballs finalistes i guanyadors són la originalitat i la innovació, l’aplicabilitat de la recerca, el rigor de la metodologia emprada o la qualitat de la publicació derivada.

Com hem començat dient, el termini per enviar les propostes s’acaba el proper 16 de febrer i s’ha de fer a través de la web del premi. Aquestes han d’incloure:

  • un article publicat, o acceptat per a la seva publicació, que presenti principalment la vostra recerca
  • el currículum vítae
  • una carta de recomanació del director de la tesi

Els guanyadors es donaran a conèixer el proper mes de juny.

Aquesta entrada s'ha publicat en Premis, Química, Recerca i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.