Nova edició del document de l’AEMPS: Cómo se regulan los medicamentos y productos sanitarios en España


Aquest 2014 l’Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS) ha publicat la segona edició del llibre Cómo se regulan los medicamentos y productos sanitarios en España.aemps

Aquest document explica de manera sintètica els objectius i responsabilitats de l’AEMPS, els processos per a l’avaluació i l’autorització de medicaments, el sistema de farmacovigilància i els controls de qualitat. També fa esment a la regulació de productes sanitaris, cosmètics i productes de cura personal.

Podeu accedir-hi en format PDF o en versió Flash des de la web de l’AEMPS. El document és també cercable a través del nostre catàleg, on també hi trobareu la referència de l’edició anterior en paper que trobareu al CRAI Biblioteca de Medicina.

Per a més informació relacionada, cerqueu al Catàleg del CRAI mitjançant combinacions de matèries com “control de qualitat” i “medicaments”“indústria farmaceùtica” i “qualitat total”, o bé “validació (medicaments)”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Llibres, Novetat destacada i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.