Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009): Nutrició i Ciència i Tecnologia dels aliments


abelmarine_262492292El document de treball de Nutrició i Ciència i Tecnologia dels aliments, redactat pel Catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la UB, Abel Mariné i pel membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’IEC, Ivan Margarida, ja es pot consultar al portal de publicacions de l’IEC i al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC).

L’informe està emmarcat dins el projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), que ja ha arribat a la 3a edició.

El projecte vol implicar la comunitat científica, i en aquest sentit, els investigadors de l’àrea de Nutrició i Ciència i Tecnologia dels aliments poden participar fins el 20 de febrer en el contingut del text, deixant els seus comentaris i aportacions al Blog de l’Observatori de la Recerca o enviant un correu electrònic a l’OR-IEC.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Articles, Ciència, CTA, Farmàcia, Nutrició i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.