Ajuts per a cursos i acreditacions d’idiomes


A partir d’avui, 26 de gener, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) obre el termini per sol·licitar ajEIM 2014/15uts per sufragar els cursos de terceres llengües que permetin assolir els nivells B1 o B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR), així com les despeses de matrícula a les proves d’acreditació a aquells estudiants que hagin superat un nivell de coneixements de B2 i s’hagin presentat a la prova CLUC durant aquest any. Aquests ajuts s’adrecen a estudiants que inicien per primera vegada estudis de grau el curs 2014-2015.

Els ajuts de l’AGAUR per a cursos de llengua (anglès, francès, alemany i italià) tenen una quantia màxima de 350 euros per nivell, mentre que els ajuts per a l’acreditació d’una tercera llengua tenen una quantia màxima de 50 euros.

En aquest context, i per tal de poder donar servei a aquests estudiants i a totes les persones que ho vulguin, l’Escola d’Idiomes Moderns (EIM) de la UB ha augmentat considerablement l’oferta de cursos, ampliant els horaris, el nombre de centres on s’imparteixen els idiomes i el nombre de places (4.350 d’anglès, 800 d’alemany, 630 de francès i 250 d’italià).

Font de la notícia: UB-WEB

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.