Jornada de Recollida de Medicaments


© Banc Farmacèutic

© Banc Farmacèutic

El proper 14 de febrer tindrà lloc la vuitena Jornada de Recollida de Medicaments. Es tracta d’una iniciativa duta a terme per l’ONG Banc Farmacèutic, que desenvolupa la seva activitat a Espanya des de l’any 2007.

L’objectiu de la jornada és recollir medicaments per aquelles persones que els necessiten i que per causa de la seva situació econòmica o social no disposen dels recursos per adquirir-los. A cada farmàcia participant en la jornada se li fa arribar una llista dels medicaments que les entitats assistencials demanen. Els voluntaris s’encarreguen dins les mateixes farmàcies d’informar als ciutadans sobre la iniciativa. Finalment, cada entitat acreditada recull els medicaments a les farmàcies participants.

L’any passat van participar 447 farmàcies a tot l’Estat i es van recollir 22000 medicaments, per valor de 70000€, el que representa un increment del 34% respecte la jornada anterior. Trobareu tota la informació a la memòria de l’entitat.

Us animem a participar, ja sigui a través de la vostra farmàcia, ja sigui com a voluntaris, amb la teva empresa o entitat o fent un donatiu. I com no, donant medicaments: veieu a quines farmàcies ho podeu fer.

També podeu seguir l’activitat del Banc Farmacèutic a través de les xarxes socials, seguint la seva pàgina a Facebook i el seu Twitter.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Jornades, Medicaments i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.