Carta de Serveis del CRAI de la Universitat de Barcelona


carta_de_serveisS’ha publicat al web del CRAI, la Carta de Serveis del CRAI de la UB en la seva versió actualitzada. La Carta de Serveis és un document públic, on es detallen els compromisos de qualitat i de millora continuada pel que fa als serveis, recursos i activitats que el CRAI UB proporciona als seus usuaris.
A la Carta de Serveis hi trobareu compromisos concrets de qualitat en els serveis que oferim i que suposen un valor afegit per als nostres usuaris, així com els indicadors que any rere any mesuraran el grau de compliment d’aquests compromisos. D’altra banda, també s’hi veuen reflectits els drets dels usuaris i els seus compromisos envers el CRAI UB, juntament amb els mecanismes que els oferim per fer-nos arribar suggeriments, queixes i agraïments.

 Consulteu la Carta de Serveis del CRAI UB al Web del CRAI > Conèixer el CRAI > Estratègia i Qualitat > Carta de Serveis.

Aquesta entrada s'ha publicat en CRAI, Serveis biblioteca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Carta de Serveis del CRAI de la Universitat de Barcelona

Els comentaris estan tancats.