El Campus de l’Alimentació participa en tres cursos de Gaudir UB


CapcaleraGaudirUBEls cursos trimestrals Gaudir UB organitzats per l’Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona ofereixen 3 cursos relacionats amb l’alimentació, que compten amb la participació del Campus de l’Alimentació de Torribera.

A Botànica gastronòmica i culinària, s’abordarà el tema de les plantes que mengem i bevem, amb aspectes com la seva identificació, l’origen, o els usos culinaris de les plantes arreu del món, amb la participació de destacats experts en la matèria.

A El plaer de la Pastisseria la pastissera col·laboradora del Campus de l’Alimentació Elena Camprubí parlarà de com elaborar dolços més saludables, adaptats a les necessitats actuals, reduint-ne les greixos i sucres o afegint ingredients més beneficiosos per a la salut.

Vi i salut tractarà la relació entre aquests 2 conceptes, donant ingredients per a conèixer i gaudir saludablement del vi en la nostra vida diària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Campus de l'Alimentació de Torribera, Cuina i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.