Concert de Sant Jordi de la Coral de la Facultat de Farmàcia


Aquest 23 d’abril, amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Coral de la Facultat de Farmàcia oferirà un concert gratuït al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Els acompanyaran el Cor de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Jove Orquestra de Cerdanyola. El repertori consistirà en la cantata per cor i orquestra simfònica Vapautettu kuningatar (“La reina captiva”) del compositor finès Jean Sibelius, i la balada The banner of Saint George d’Edward Elgar, una obra titànica de dos actes i epíleg, que narra la llegenda de Sant Jordi. Volem destacar que serà la primera vegada que aquestes dues obres s’interpretin a Barcelona i us animem a gaudir d’aquesta experiència.CARTELL ST JORDI 2015-coral

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.