Exposició virtual al CRAI Campus de l’Alimentació de Torribera


portada2El CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació de Torribera presenta l’exposició virtual Llibres temàtics sobre cuina, una iniciativa emmarcada dins el projecte Bullipedia, en el que la UB participa a través de la Unitat UB-Bullipèdia.

La col·lecció està ordenada a partir de 6 blocs temàtics: Actors, Elaboracions, Productes elaborats, Productes no elaborats, Organització i estils, Tècniques i tecnologia, amb els que es vol mostrar el patrimoni bibliogràfic més rellevant sobre el món gastronòmic.

A cada referència apareix la localització del document al CRAI Biblioteca del Campus de l’Alimentació o a qualsevol altra biblioteca membre del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat en Alimentació, Aliments, Biblioteques, Campus de l'Alimentació de Torribera, Cuina, Exposicions virtuals, Farmàcia, Història i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.