Suport a la comunicació científica en anglès


com-cient-enNecessiteu una revisió lingüística de les vostres ponències per als congressos internacionals? Voleu millorar la vostra dicció en les presentacions orals? La unitat d’Assessorament Lingüístic i Terminologia dels Serveis Lingüístics de la UB us ofereixen dos nous serveis a la carta amb l’objectiu d’ajudar-vos a millorar les competències lingüístiques en la comunicació científica en anglès.

  • Acompanyament per a les presentacionsSegons les necessitats que tingueu i d’acord amb el que ens plantegeu, un tècnic expert dissenyarà un pla per ajudar-vos a millorar la fluïdesa, la pronúncia i l’entonació de les presentacions orals. Entre les activitats que es poden dur a terme, es preveuen l’assaig de la presentació en presència del tècnic (que farà els comentaris pertinents) o l’enregistrament de la presentació (gravat per un nadiu o pel mateix autor), per exemple.
  • Tutories per a la millora dels textos escritsComplementàriament al servei de correcció de textos, també us oferim la possibilitat de trobar-vos amb un dels nostres tècnics perquè us ajudi a millorar la redacció dels textos científics. Aquestes tutories es basen en la correcció del text, l’anàlisi dels errors habituals i els comentaris posteriors d’un dels nostres tècnics amb indicació, si escau, de fonts de referència útils per a l’objectiu de millora.

    Com que aquests serveis són fets a mida, la tarifació es fa per temps (60 €/h tarifa interna i 72 €/h tarifa externa). Per a més informació:  assessorament.sl@ub.edu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.