Nou mòdul per conèixer les mètriques dels articles publicats a la base de dades SCOPUS


ScopusL’editor Elsevier ha realitzat una modificació a la base de dades Scopus, efectiva a partir del dia 30 de juliol d’aquest any 2015, que incorpora com a principal novetat un nou mòdul:  Scopus Article Metrics module, encarregatde visualitzar les mètriques alternatives relatives als articles publicats.

Aquest nou mòdul està basat en quatre de les categories incloses en el projecte “Snowball Metrics“:

                ♦ Activitat acadèmica

                ♦ Activitat social

                ♦ Comentaris acadèmics

                ♦ Mitjans de comunicació

Segons Michael Habib, Gerent Sènior de Producte de Scopus, Elsevier: “En combinar citació i mètriques alternatives, aquest nou mòdul Article Mètriques proporcionarà una visió global tant de la repercussió, com del compromís de la comunitat amb un article”. El nou mòdul ha estat dissenyat per ajudar als  investigadors acadèmics usuaris de Scopus,principalment en dues tasques principals: a determinar com han rebut altres investigadors la publicació d’aquest articlei, juntament amb la lectura del resum, ajudar a decidir si es llegeix l’article complet o no.

Podeu accedir a SCOPUS des del Web del CRAI > Catàleg > Scopus

Descriptors:
Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades, Ciència, CRAI i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.