Publicació dels millors Treballs de Fi de Grau de Farmàcia (2014-2015) al Dipòsit Digital de la UB


Els millors Treballs de Fi de Grau del curs 2014-2015 es troben disponibles al Dipòsit Digital de la UB. Els catorze treballs incorporats enguany -set dels quals han estat presentats en anglès- són aquells que han rebut la qualificació de matrícula d’honor. Enhorabona als seus autors!

 Els treballs publicats són:

A banda de la publicació dels treballs al Dipòsit Digital, el CRAI Biblioteca de Farmàcia col·labora amb el Treball de Fi de Grau cada curs impartint dos tallers en cerca bibliogràfica, citació i ús del gestor bibliogràfic. Els alumnes matriculats enguany trobareu en breu tota la informació al respecte al Campus Virtual de l’assignatura.

Aquesta entrada s'ha publicat en Farmàcia, Notícies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.