La Universitat de Barcelona i el Clínic col·laboren per millorar l’eficàcia del tractament del càncer avançat de pulmó


fbgclinicPer avançar en la lluita contra el càncer de pulmó, la Universitat de Barcelona i l’Hospital Clínic de Barcelona col·laboren amb Boehringer Ingelheim per buscar noves formes d’eficàcia del nintedanib, un fàrmac antiangiogènic, per al tractament d’aquesta malaltia. El càncer de pulmó és la principal causa de mort per càncer al món i el novembre és el mes internacional dedicat a aquesta patologia.

L’estudi està liderat per Jordi Alcaraz, professor agregat de la Unitat de Biofísica i Bioenginyeria de la Facultat de Medicina de la UB; i per Dra. Noemí Reguart, oncòloga de l’Hospital Clínic de Barcelona i investigadora de l’IDIBAPS. La Fundació Bosch i Gimpera, com a oficina de transferència de resultats de la recerca (OTRI) de la Universitat de Barcelona, ha gestionat el contracte de col·laboració.

Font de la notícia: UB-WEB

Aquesta entrada s'ha publicat en Medicina, Recerca, Universitat de Barcelona i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.