El Campus de l’Alimentació participa a la Setmana de la Ciència a Santa Coloma


3d0269b755El proper dijous dia 12 la Biblioteca del Fondo acollirà l’acte d’inauguració de la Setmana de la Ciència, que del 12 al 22 de novembre organitzarà una vintena d’activitats entorn la cuina, la salut i la llum.

El Campus de l’Alimentació de Torribera estarà present a l’acte a través d’Abel Mariné, Catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la UB, que a les 18:00h inaugurarà la setmana juntament amb l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i de Pere Castells, coordinador de la Unitat UB-Bullipedia, que impartirà una master class sobre tècniques de cuina innovadora sota el títol “Ciència i Cuina”.

Aquest és el tercer any que Santa Coloma s’afegeix a aquesta iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb la participació de molts municipis catalans, institucions i equipaments municipals.

Al llarg de la setmana hi haurà tallers infantils, tastos de vins, recitals de cançons i textos tradicionals, exposicions i un concurs fotogràfic, entre d’altres, amb l’objectiu d’apropar la ciència a la població. Podeu consultar els actes al programa d’activitats.

Font de la notícia: web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Aquesta entrada s'ha publicat en Aliments, Campus de l'Alimentació de Torribera, Ciència, Conferències, Cuina i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.