El Premi Càtedra UB-Danone ja té guanyadors


Premi catedra UB_Danone5La primera edició Premi Càtedra UB-Danone, que reconeix els millors treballs de final de grau presentats pels alumnes de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments, ja té guanyadors.

El premi al millor treball de final de grau dels estudis de Nutrició Humana i Dietètica és per Microbiota intestinal, diabetes mellitus y nutrición, de Noemí García, sota la tutoria de la professora M. Mercedes Berlanga, del Departament de Microbiologia i Parasitologia Sanitàries.

El treball de final de grau premiat dels estudis de Ciència i Tecnologia dels Aliments és Estudi de polímers d’impressió molecular (MIP) en l’anàlisi d’antibiòtics en matrius alimentàries, d’Arena Lascorz, amb les professores Cristina Minguillón, del Departament de Farmacologia i Química Terapèutica, i Dolores Barrón, del Departament de Química Analítica, com a tutores.

En aquesta edició, el jurat ha estat format per la directora de la Càtedra UB-DANONE, M. Carmen Vidal, el director del Campus de l’Alimentació, Màrius Rubiralta, el director de Health Affair Danone, Gregorio Alegre, la Scientific & Nutrition Manager R&D Danone, Marta Iguacen, la subdirectora general de la Inspecció i Control Agroalimentari, Glòria Cugat, la directora de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Carme Chacón, i la presidenta del Col·legi de Nutricionistes de Catalunya, Nancy Babio.

La Càtedra UB-Danone, ubicada al Campus de l’Alimentació de Torribera, té com a objectiu promoure, difondre i divulgar el coneixement sobre el iogurt i les llets fermentades en l’àmbit de l’alimentació, la nutrició i la salut, amb el compromís d’oferir una informació objectiva i científica tant en el vessant docent i divulgatiu com en el de recerca multidisciplinària i transferència de coneixement i tecnologia.

Font de la notícia: Web del Campus de l’Alimentació

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Campus de l'Alimentació de Torribera, Ciència, CTA, Nutrició, Premis, Recerca i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.