Nova edició de Famelab


Teniu temps fins al 2 de febrer de participar en el concurs de monòlegs Famelab. Famelab és un concurs de monòlegs científics que es celebra a 25 països de tot el món i en el qual ja hi han participat més 5000 científics des de la seva primera edició l’any 2005 a Cheltenham. El seu objectiu és la divulgació científica mitjançant un format innovador. Per participar-hi heu de gravar un vídeo de 3 minuts en castellà que tingui de base un tema científic o tecnològic.

FameLab UK

FameLab UK sota llicència CC BY-SA 2.0

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Farmàcia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Nova edició de Famelab

  1. Retroenllaç: Enric I. Canela » Blog Archive » Investigadors en formació: Famelab és obert

  2. Retroenllaç: Nova edició de Famelab | Santako.com

Els comentaris estan tancats.