El Consell de Govern aprova la nova denominació de la Facultat de Farmàcia


EscutUBEl Consell de Govern de la Universitat de Barcelona ha aprovat avui la nova denominació de la Facultat de Farmàcia, que canvia el nom i es converteix en Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. La modificació respon a l’orientació farmacèutica i alimentària del centre, que ja imparteix, des de fa anys, tres graus, un de Farmàcia i dos de l’àmbit alimentari. A més, un dels cinc departaments del centre s’ubicarà al campus de l’Alimentació de Torribera, el de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia. El degà de Farmàcia, Joan Esteve de Sagrera, ha manifestat la seva satisfacció per aquesta decisió.

El Consell de Govern també ha aprovat els primers plans d’ordenació de les estructures administratives i de gestió de les administracions del campus de Mundet, de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació i de la Facultat de Dret. La vicerectora d’Administració i Organització, Carme Panchón, ha reiterat que es mantenen íntegrament tots els efectius dels centres.

Font de la notícia: UB-WEB

Aquesta entrada ha esta publicada en Campus de l'Alimentació de Torribera, Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia, Notícies, Universitat de Barcelona. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.