La Facultat de Farmàcia, la primera a estrenar nova pàgina web


En el marc del projecte de renovació de les pàgines web de les facultats de la Universitat de Barcelona, la Facultat de Farmàcia és la primera a estrenar portal. La web presenta, des d’avui, un disseny gràfic renovat, més visual, que incorpora maquetació adaptativa perquè el portal es visualitzi correctament en tots els suports (ordinador, tauleta o dispositiu mòbil).

Aquesta nova estètica va acompanyada, així mateix, de canvis en l’estructura de continguts i de millores tecnològiques, com ara la incorporació d’un gestor de continguts i la integració amb bases de dades d’ensenyaments, de recerca, el directori, etc.

FacuFarmaAmb la posada en funcionament d’aquesta pàgina pilot, s’inicia la renovació progressiva dels portals de la resta de facultats de la Universitat de Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Universitat de Barcelona, Webs i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.