Un treball de la Unitat de Farmàcia Clínica i Farmacoteràpia rep la distinció a la Millor Iniciativa de la Farmàcia 2015 en atenció farmacèutica


correofarmaceutico.jpg_405344026Un estudi sobre acumulació de medicaments en llars de pacients polimedicats, elaborat per experts de la Unitat de Farmàcia Clínica i Farmacoteràpia de la Facultat de Farmàcia de la UB, ha estat elegit com una de les Millors Iniciatives de la Farmàcia de l’Any 2015 per la publicació Correo Farmacéutico, dins de la categoria d’atenció farmacèutica i educació sanitària. Amb aquests guardons, Correo Farmacéutico vol reconèixer la tasca diària de persones, institucions o empreses que han contribuït a millorar el món de la farmàcia, l’atenció farmacèutica i la salut durant el 2015.

La Unitat de Farmàcia Clínica i Farmacoteràpia de la Facultat de Farmàcia, dirigida pel catedràtic Eduardo L. Mariño, del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica, té una prestigiosa trajectòria en camps tan concrets com ara la biofarmàcia i la farmacocinètica experimental i clínica. Aquesta Unitat, que és també un grup consolidat d’innovació docent de la UB, ha estat distingida amb diferents reconeixements per la tasca que han desenvolupat els seus experts. El seu web, per exemple, està operatiu des del febrer del 1996, i és una de les primeres pàgines farmacèutiques de l’Estat, amb una significativa participació en activitats de docència i recerca.

El lliurament de les distincions a les Millors Iniciatives de la Farmàcia de l’Any 2015 de Correo Farmacéutico tindrà lloc dilluns, 4 d’abril, a les 19.30 h, als Teatros del Canal de Madrid.

Aquesta entrada s'ha publicat en Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, Farmàcia, Premis i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.