Seminari Tecnològic: How to find and interpret genomic variants in Next Generation Sequencing data


El proper dimarts 3 de maig continua el cicle de Seminaris Tecnològics 2016: a les 12:30 h, a l’Aula A-5 (edifici A), tindrà lloc la conferència How to find and interpret genomic variants in Next Generation Sequencing data. Aquesta serà impartida per la Dra. Sophia Derdak, del grup Bioinformatics Data Analysis del Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica (CNAG).

(c) Bengoa CC BY NC

(c) Bengoa CC BY NC

Per ampliar la informació sobre la temàtica del seminari podeu consultar els articles publicats per la Dra. Derek, indexats a la base de dades Scopus. També podeu localitzar altres documents de l’àmbit cercant al catàleg del CRAI mitjançant matèries com “Genòmica”, “Bioinformàtica” o per paraula clau “next generation sequencing”, entre altres.

Al Dipòsit Digital trobareu ja disponible la presentació d’aquest seminari, així com de la resta de Seminaris TecnològicsSeminaris de Recerca del 2016 i anys anteriors. A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu tota la informació referida a les conferències i seminaris tecnològics i de recerca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ciència, Farmàcia, Recerca, Seminaris i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.